Pro-Ject 6perspeX Balanced Pick it MC 3 pickup Pro-Ject 6perspeX Balanced Pick it MC 3 pickup Pro-Ject 6perspeX Balanced Pick it MC 3 pickup Pro-Ject 6perspeX Balanced Pick it MC 3 pickup

Pro-Ject 6perspeX Balanced

Pick it MC 3 pickup

Varenr: 102890
34 999,-Stk
-+
Forhandlerkartlenke
/pro-ject/forhandlerkart
Finn forhandler
1 på lager
ProduktinformasjonNedlastingerAlternative produkterTilbehør
Produktinformasjon

Pro-Ject 6perspeX Balanced
 

High-end platespiller med 9" Evo tonearm - True-Balanced Ready

 

Pro-Ject har oppdatert den svært populære 6PerspeX platespilleren og lagt til en balansert mini XLR-utgang. Den leveres med en EVO 9 CC premium tonearm og en akustisk inert sandwich MDF-plate med et vinyl-lag på toppen. Du kan enten få den uten pickup, eller med en forhåndsmontert Pick it MC3.

 

Den store fordelen med en balansert tilkobling er dens evne til å fjerne støy og forstyrrelser. PRO-Ject's "True Balanced" kabelutvalg tilbyr deg den perfekte kabelen for å koble platespilleren til en av deres balanserte phono-forforsterkere, som Phono Box DS3 B eller Tube Box DS3 B.

 

Krystallklar lyd og utseende
Den gjennomsiktige akrylplinten står på tre individuelt høydejusterbare TPE-dempede aluminiumskoner og bærer motoren og sub-chassiset. Sub-chassiset, laget av Corian, hviler på tre magnetiske felt. Dette magnetiske systemet unngår støy som vanligvis oppstår med tradisjonelle fjærer.
Tallerkenen er reimdrevet av en stillegående AC-motor. Den avanserte DC-drevet motorstyringen sikrer perfekt hastighetsstabilitet og enkel elektronisk hastighetsendring.


9 CC EVO tonearm
6PerspeX Balanced platespilleren har vår high-end 9" CC karbon tonearm med en massiv lagerkonstruksjon. Den bruker et invertert kardansk ABEC 7 kvalitetslager med 4 rustfrie ståltupper. Denne lagertypen er svært stabil og har lav friksjon, noe som garanterer førsteklasses sporing.
 

Tonearmbasen i aluminium tilbyr ekte audiofile egenskaper. Den lar deg justere både azimuth og vertikal sporingsvinkel (VTA), noe som er avgjørende for å få ut maksimal ytelse fra pick-upen din.

 

 

 

 

Ekte balansert

Den inkluderte Pro-Ject MC3-pickupen gir deg en "True Balanced" signaloverføring. Pick it MC3 er en allsidig pickup som leverer kraftig og dynamisk lyd, optimalisert for pop og rock, men også for store orkesterklassikere. Den store fordelen med en balansert tilkobling er dens evne til å fjerne støy og forstyrrelser.

Pro-Ject's "True Balanced" kabelutvalg gir deg den perfekte kabelen for å koble platespilleren til Phono Box S3 B, Phono Box DS3 B eller vår Tube Box DS3 B.

 

 

Høykvalitetes phonokabel

En god kabelforbindelse sørger for at alle detaljer og informasjon i signalet overføres til mottakerenheten.
Den medfølgende Connect it Phono E RCA er en høykvalitets kabel optimalisert for platespillere. Pro-Ject har fokusert på kvalitetsmaterialer som en kobberleder for en tapsfri signaloverføring.

 

Avansert DC/AC-strømforsyning

I alle våre platespillere bruker  en "billig utseende" svitsjet strømforsyning. Vi gjør dette fordi vi bruker en presisjons- DC-drevet AC-generator inne i platespilleren, som driver motoren. Med dette skaper vi en helt ren ny sinusbølge. Dette garanterer svært ren strøm som resulterer i forbedret hastighetsstabilitet.

 

Oppgraderingen for ditt platespilleroppsett

En ren og stabil strømforsyning er nødvendig for platespilleroppsettet ditt. Den medfølgende strømforsyningen er allerede et godt utgangspunkt, men vi ønsker å gå enda lenger.

Power Box S3 Phono gir strøm til 6PerspeX Balanced og også en Pro-Ject platespillerforforsterker. Dens to utganger er spesielt utformet for å drive Pro-Ject platespillere og platespillerforforsterkere. Den avanserte DC-filtreringen kan ha en dramatisk innvirkning på lydkvaliteten.I tillegg til lydforbedringene tilbyr Power Box S3 Phono også brukerne en renere kabelløsning, og unngår rot med strømforsyning og kabler.

 

 

NY "True Balanced Connection" fra Pro-Ject
NY RCA phono- og 5-pin mini XLR-utgang
NY forhåndsjustert Pick it MC3-pickup
• Sub-chassis laget av Corian med magnetisk oppheng
• Akustisk inert sandwich MDF-plate
• Vinyllag på tallerkenen for perfekt plateoverflate
• Invertert hovedlager med keramisk kule/plate
• Remdrift med AC-motor med DC-drevet AC-generator
• Elektronisk hastighetskontroll med 33/45 rpm bryter
• Forhåndsmontert EVO 9 CC tonearm
• Tonearm-lager med ABEC 7 kulelager
• Connect it Phono E RCA-kabel
• Håndlaget i Europa

 

Hastighet: 33, 45 (elektronisk hastighetsendring)
Driftsprinsipp: Remdrift
Plate: MDF/vinyl Sandwich (300mm diameter)
Hovedlager: Invertert rustfritt stål + keramisk kule
Wow & flutter: +/-0,1%
Hastighetsavvik: +/-0,06%
Signal-til-støy-forhold: 73dB
Tonearm: 9” cc EVO (Karbon)
Effektiv arm lengde: 230 mm
Effektiv arm masse: 8,0 g
Overheng: 18mm
Sporingskraft: 10 - 35mN
Medfølgende motvekter: 5 - 14gr
Ekstern strømforsyning: 15 volt DC / 800mA
Strømkobling: 110/120 eller 230/240 Volt - 50 eller 60 Hz
Strømforbruk: 6 watt maks / < 0,3 watt i standby
Dimensjoner: 460 x 183 x 365mm (BxHxD)
Vekt: 11,0 kg netto

Nedlastinger
Alternative produkter
Pro-Ject XA B Pick IT PRO B balansert pickup
17 999,-
Tilbehør