Pro-Ject Tube Box DS3 B - sølv Balansert RIAA-trinn med rør - MM/MC Pro-Ject Tube Box DS3 B - sølv Balansert RIAA-trinn med rør - MM/MC

Pro-Ject Tube Box DS3 B - sølv

Balansert RIAA-trinn med rør - MM/MC

Varenr: 102899
FargeSølv
12 999,-Stk
-+
Forhandlerkartlenke
/pro-ject/forhandlerkart
Finn forhandler
Velg varianter...
Ikke på lager
ProduktinformasjonEgenskaperNedlastingerTilbehør
Produktinformasjon

Pro-Ject Tube Box DS3 B

Den nye DS3 phono-forforsterkeren - høykvalitets rørlyd!

 

Phono Box DS3 B har et robust stålkabinett dekket av skrudde aluminiumspaneler, noe som gir god beskyttelse mot forstyrrelser. Den finnes i sølv eller svart, og du kan kjøpe magnetiske trepaneler separat for å tilpasse utseendet etter eget ønske.

 

"B" for balansert
Phono Box DS3 B har et ekte balansert forsterkerdesign. Du kan koble platespilleren din med enten 5-pins mini XLR-kabel eller standard XLR-kabler for å dra nytte av en balansert signalbane.

 

Balanserte signaler består av to like signaler (positiv og negativ), som sammen gir renere lyd ved å fjerne støy som kan oppstå under overføringen. Dette krever to separate forsterkerseksjoner, en for hver del av signalet.

 

Diskrete kretser
Phono Box DS3 B bruker fullt diskrete lydkretser. Dette betyr at kretsene er laget av individuelle komponenter i stedet for integrerte kretsmoduler (operasjonsforsterkere).

 

Tusenvis av timer med lyttetester og mange års erfaring har vist oss at selv de aller beste operasjonsforsterkerne ikke er like nøytrale, naturlige eller dynamiske.

 

Standard phono-forforsterkere med integrerte kretser har noen titalls eller hundretalls komponenter, mens diskrete kretsdesign vil bruke hundrevis eller tusenvis av komponenter.


Passiv EQ 
Etter å ha behandlet signalene symmetrisk balansert, blir de lagt sammen igjen og behandlet av det fullstendig passive og diskrete RIAA-trinnet.
 
Ved å holde forsterkertrinnet fullstendig symmetrisk, kan vi optimalisere signal-til-støy-forholdet, og gi EQ-seksjonen den beste kilden til å utføre sitt magiske arbeid. 

Fullstendig delt passiv ekvalisering gir bedre impedanstilpasning og lavere avvik fra den ideelle RIAA-kurven.


For de balanserte XLR-utgangene genererer et diskret balanseringsstadium et symmetrisk signal, slik at du igjen drar nytte av balanserte signaloverføringer. De ubalanserte RCA-utgangene har sitt eget fullstendig diskrete utgangstrinn, direkte tilknyttet RIAA-ekvaliseringen.

 

Alternativer for lastinnstilling av pickup
Du kan koble til to platespillere samtidig og enkelt stille inn alt på frontpanelet. Hver inngangsinnstilling lagres i minnet.

 

Store nivåvariasjoner fra 40dB opp til 65dB er mulig. Et fullstendig balansert design gjør hele forskjellen her, ved å håndtere så øye forsterkningsnivåer. Du kan perfekt matche et bredt utvalg av og nøyaktig matche volumet til andre kilder som CD-spillere eller strømmeenheter.

 

Lastimpedansen kan justeres kontinuerlig via en potensiometer, et system oppfunnet av Pro-Ject Audio Systems. Det lar deg sømløst justere impedansen under avspilling og umiddelbart vurdere virkningen av forskjellige lastalternativer. Dette er nødvendig for å finne den helt riktige lastimpedansen for din pickup. Ingen andre produsenter implementerer denne funksjonen på en så ekstrem brukervennlig måte!

 

Ekstern strømforsyning
Phono Box DS3 B drives av en ekstern strømforsyning. Det er viktig å holde alle deler som kan utstråle elektromagnetiske felt utenfor forsterkerområdet. Dette er grunnen til at vi bruker en ekstern strømforsyning. På grunn av lovkrav må denne strømforsyningen være av typen "switch mode" med garantert strømforbruk i standby-modus på 0,1W.

 

En ekstern strømforsyning med lineær konstruksjon er enda bedre, fordi den kan tilby mye renere strøm. Når man ønsker å produsere slike rene og virkelig high-end strømforsyninger, må det brukes en transformator med svært lav metningsgrad og helst med skjerming mellom primær- og sekundærviklingene.

 

Power Box DS3 Sources - oppgradering til lineær strømforsyning
Lav metningsgrad reduserer strålingen av det ytre elektromagnetiske feltet som kan induseres i sensitive kretser. Skjerming mellom viklingene fungerer som et svært effektivt filter som effektivt undertrykker interferens fra strømnettet. Når det kombineres med en DC-blokker som forhindrer metning av en kjerne av likestrøm, blir den resulterende filtreringen enda bedre. Den mekaniske vibrasjonen av transformatoren reduseres også. Det er kritisk at transformatoren som brukes også er vakuumimpregnert.
 

En slik transformator blir selvfølgelig større enn man skulle forvente. Den blir også mye dyrere. Derfor krever en slik strømforsyning et kabinett på størrelse med Phono Box DS3 B selv. Plasseringen av strømforsyningen bør ikke være i nærheten av Phono Box DS3 B. I tillegg bør ikke Phono Box DS3 B utsettes for store transformatorer i effektforsterkere eller andre apparater som også kan forårsake elektromagnetiske forstyrrelser. 

 

NYE balanserte XLR inn- og utganger
 NYE mer presise alternativer for belastning av pickup
 Presis RIAA-ekvalisering
Kretsløp med ultralavt støygulv
MM & MC kompatibel
Balanserte og ubalanserte inn- og utganger
Dual mono-design
Kontinuerlig variabel inngangsimpedansbelastning
Overlegen lav støy / lav forvrengning
Subsonisk filter
Aluminiumkabnett beskytter mot forstyrrelser
Tilgjengelig i sølv eller svart
Magnetiske trepaneler tilgjengelig separat
Laget i Europa

 

Rør: 2x E88CC / 6922
Inngangsimpedans: trinnløs 10-1000 Ohm, fast 47 kOhm
Kapasitans: 50 / 150 / 300 / 400 pF
Forsterkning (+6dB ved bruk av XLR-utgang): 40 / 45 / 50 / 55 / 60 / 65 dB
Utgangsspenning typisk: 500 mV/1kHz ved 5mV/1kHz (ved 40dB)
Signal-til-støy-forhold: >87dBV - 'A' vektet
THD: < 0,03%
RIAA-kurvenøyaktighet: +/- 0,5dB / 20Hz - 20kHz
Subsonisk filter: ved 20Hz med 18dB/oktav
Inngang: 1x 5-pin mini XLR / 1x par XLR / 1x par RCA phono
Utgang: 1x par RCA, 1x par XLR
Strømforsyning: 18V/1000mA DC
Strømforbruk: maks 750mA DC / < 0,5 watt standby
Mål B x H x D: 206 x 70 x 194 mm
Vekt: 1560g (uten strømforsyning)

 

Egenskaper

Produktinformasjon

Farge Sølv


Nedlastinger
Tilbehør