Pro-Ject T1 EVO - valnøtt Platespiller med Ortofon OM10 pickup Pro-Ject T1 EVO - valnøtt Platespiller med Ortofon OM10 pickup

Pro-Ject T1 EVO - valnøtt

Platespiller med Ortofon OM10 pickup

Varenr: 102848
FargeValnøtt
5 999,-Stk
-+
Forhandlerkartlenke
/pro-ject/forhandlerkart
Finn forhandler
Velg varianter...
1 på lager
ProduktinformasjonEgenskaperNedlastingerTilbehør
Produktinformasjon

Pro-Ject T1 EVO

T1 EVO - en ny inngangsport til vinylens verden!

 

T1 EVO har som mål å levere ekte HiFi-lyd på et begrenset budsjett. Med førsteklasses materialer, stilfull estetikk og en rik, livlig lyd har den omfattende utviklingsprosessen sikret at det ikke er gjort noen kompromisser med lydkvaliteten til tross for den overkommelige prisen.

 

 

Den stilige CNC-maskinerte plinten, tilgjengelig i høyglans svart, silkematt hvit eller valnøtt finish, inneholder ingen plastdeler og er nøye konstruert for å sikre at det ikke finnes hulrom innvendig, slik at det unngås uønskede vibrasjoner i chassiset.

 

 

Denne filosofien videreføres i designet, der glasstallerkenen også er en tung, resonansfri konstruksjon – igjen unngås svakhetene ved plast eller lettvektsalternativer i stål.

 

Til slutt gjør de spesialvalgte føttene til platespilleren en god jobb med å isolere T1 EVO fra omgivelsesvibrasjoner rundt Hi-Fi-systemet ditt.

 

Audiofilt design
I T1 EVO driver motoren en reim som er festet til en ny og større underskive, montert i et ultrapresist hovedlager med en nøyaktighet på 0,001 mm, herdet stålaksel og messingforing.

 

 

Sammen med det gjennomtenkte motorsystemet sørger T1 EVO for en jevn, resonansfri rotasjonsplattform som tonearmen og pickupen kan bevege seg over.

 

Med sin rette, 8,6" effektive lengde og stive aluminiumskonstruksjon, har tonearmen også friksjonsfrie lagre for absolutt presisjon.

 

I tillegg til det rene og stilige utseendet, vil det integrerte pickuphuset heller ikke skape noen ekstra vibrasjoner, og er en stor forbedring sammenlignet med andre avtakbare, skrudde eller limte pickuphus.

 

 

T1 EVO leveres med en Ortofon OM 10 Moving Magnet-pickup, som har en elliptisk diamantnål og gjør dette til et ekte Hi-Fi-avspillingssystem uten kompromisser.

 

T1 EVO er utstyrt med godt skjermede phono-kabler med lav kapasitans, spesialdesignet av Pro-Ject - ikke vanlige RCA-kabler.

 

Det følger også med et støvdeksel for ekstra beskyttelse og en filtmatte for å beskytte platene dine.

 

T1 EVO er produsert i Europa av en platespillerfabrikk med flere tiårs erfaring.

 

 

 

• NYE 3 tilgjengelige modeller: Standard, BT og Phono

- BT: Med BT 5.0, aptX HD for trådløs streaming
- Phono: Med switchbar phono-forforsterker

 

 

• NY elektronisk hastighetsendring for alle modeller
• NY forhåndsjustert Ortofon OM10-pickup
• NY stor resonansdempet undertallerken
Tung 8 mm, resonansfri sandblåst glasstallerken
 Presisjons-CNC-frest chassis
 8,6" svært presis og lett tonearm i aluminium
 Lavfriksjons, vibrasjonsfritt tonearmslager
 Éndelt tonearmdesign med integrert pickuphus
 Lavkapasitans Connect it Phono E RCA-kabel inkludert
 Vibrasjonsabsorberende føtter
 Elegant støvdeksel med justerbare hengsler
 Tilgjengelig i høyglans svart, silkematt hvit og valnøtt
 Håndlaget i Europa

 

Hastighet: 33, 45 (elektronisk hastighetsendring)
Prinsipp: Reimdrift
Hastighetsvariasjon: 33: 0,7% 45: 0,6%
Wow & Flutter: 33: 0,25% 45: 0,23%
Tallerken: Tung 8 mm sandblåst glasstallerken med filtmatte
Hovedlager: Rustfritt stål/messing
Signal-til-støy-forhold: 65 dB
Tonearm: 8,6” aluminium
Effektiv armlengde: 218,5 mm
Overheng: 22,0 mm
Effektiv tonearmmasse: 8,0 g
Motvekt for masse: 5 - 10 g (forhåndsmontert)
Nåletrykk: 0 - 50 mN (17,5 mN forhåndsjustert)
Utganger: RCA
Inkludert tilbehør: Støvdeksel, filtmatte, strømforsyning, høykvalitets phono/linje RCA-kabel
Strømforsyning: 110 - 240V/50, 60Hz; 15 V DC 800 mA
Strømforbruk: 4,5 watt maks
Dimensjoner: 415x100x335 mm (BxHxD)
Vekt: 3,8 kg netto

 

 


Historien om Pro-Ject

Pro-Ject ble grunnlagt i 1991, på et tidspunkt da CD-er og CD-spillere var i ferd med å ta over markedet. Deres mål var å tilby den beste analoge lydopplevelsen til en rimelig pris. På denne tiden var digitale lydmedier i ferd med å overta, og vinyl ble erklært utdatert og dødt. Men Heinz Lichtenegger trodde fortsatt på den enkleste og beste måten å nyte musikk på - ved hjelp av platespillere.

 

Vår ambisjon er å få så mange som mulig interessert i den fantastiske hobbyen som høykvalitetslyd representerer, og å levere en virkelig stereolydopplevelse til en så lav pris som mulig. Det beste stedet å starte er med en skikkelig platespiller. Vi ønsker å gi kundene tilbake retten til å velge det de trenger, uten å blåse opp produktene våre med unødvendige funksjoner.

 

Her hos Pro-Ject jobber vi hardt for å skape fantastiske produkter med enestående verdi. Vi bruker kun de beste komponentene til prisen og produserer våre håndlagde varer kun i Europa. Med et blikk for fremtidige trender prøver vi alltid å tilpasse oss markedets behov.

Vår lidenskap og drivkraft har blitt anerkjent av mange anerkjente magasiner. Vi har vunnet flere priser fra den anerkjente HiFi-pressen for våre platespillere og elektroniske produkter opp gjennom årene. Våre produkter har også blitt brukt i utallige TV-show og filmer.

 

Med toppmoderne teknologi og maskiner kan vi skape visuelt imponerende produkter uten å miste fokus på de fineste detaljene. Vi samarbeider tett med partnere fra musikkbransjen, som Universal Music Group (The Beatles), Third Man Records (Jack White), The Rolling Stones, Parov Stelar og den verdenskjente Hard Rock Café. Mange bransjeledere samarbeider også med oss, som for eksempel Wienerfilharmonikerne og Ortofon for deres jubileum. Sammen med disse partnerne skaper vi spesielle, begrensede utgaver av produktene våre for å gi kundene enda flere valgmuligheter.

 

Egenskaper

Produktinformasjon

Farge Valnøtt


Nedlastinger
Tilbehør