Rotel Logo


Et stereoanlegg kan være noe så enkelt som en integrert forsterker og et par bokhyllehøyttalere koblet til smarttelefonen din. Eller det kan være noe større og mer sofistikert – en forforsterker med DAC, flere lydkilder som platespiller, CD-spiller, en nettverksstrømmer og kraftige effektforsterkere for store gulvhøyttalere. Enkelt eller sofistikert, Rotel produserer et bredt spekter av lydkomponenter som leverer alle detaljer og lidenskap komponisten hadde til hensikt å få frem.

Rotel balanced design

Stereo forforsterker

Stereo effektforsterker

Hjertet i et hi-fi produkt er strømforsyningen, eller trafoen. Uten en en god strømforsyning vil man aldri få ut et hi-fi produkts fulle potensiale, uansett hvor god kvalitet resten av komponentene har. Rotel har derfor sin egen produksjon av trafoer for å sikre at hvert enkel modell har et “hjerte” som slår riktig akkurat for denne type produkt. Om det er en CD-spiller, forsterker eller en forforsterker, alle modeller har hver sin spesialtilpassede strømforsyning. Dette sammen med nøye utvalgte komponenter gjør at du kan være trygg på at hver enkelt Rotel modell leverer på sitt aller beste.

Neby HiFi Concept AS har i over 20 år vært importør og distributør av Rotel. I løpet av disse årene har vi tilegnet oss bred kunnskap om merket samtidig som vår serviceavdeling håndterer all reparasjon og service av Rotel i Norge.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}