Ortofon phono cartridges provide
the faithful and correct reproduction
of the recorded sound

Ortofon

Hva er en MM pick-up?

Enkelt forklart er MM er en konstruksjon der magneten, som er festet til enden av nålen, beveger seg i mellom to spoler. Denne bevegelsen generer spenning og igjen en frekvens (signal) som sendes videre til forforsterkeren. Moving Magnet har en høyere utgangseffekt (normalt 3-6mV) enn Moving Coil, noe som betyr at det nødvendigvis ikke behøves ekstra RIAA-trinn for å få et godt resultat. MM er også en rimeligere løsning enn MC.

2m_black_1900x800

2M-serie

Navnet “2M” kommer fra MM (Moving Magnet). 2M-serien benytter Ortofon sitt egenutviklede konstruksjon de kaller “split-pole-pins”. En oppfinnelse som gjør det mulig for en moving magnet (MM) å tilnærme seg egenskapene til en moving coil (MC) pick-up.

2M 78, 2M Mono, 2M Blue og 2M Red har nå en forbedret spole som gir bedre lydkvalitet og et mer presist lydbilde. De mer påkostede 2M Bronze og 2M Black benytter et annet kabinett som er stivere og dermed bedre rustet mot uønsket resonans. Spolen i 2M Bronze og 2M Black har i tillegg sølvbelagt kobbertråd. 2M-serien passer de fleste platespillere på markedet samtidig som den er enkel å montere.

2M Verso

2M PnP

quintet_1900x800
cadenza_1900x800
mc_anna_1900x800
ortofon_spu
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}