r-serie

THE ONLY THING TO REMAIN THE SAME IS THE NAME

Den nye R-serien har gjennomgått en totalforvandling og blitt bygget opp igjen fra grunnen av. Lidenskap og  mange tiår med erfaring forenes i den nye R-serien. Den kombinerer elementer hentet fra Reference-serien med nye skreddersydde nyvinninger for å sikre at du får en enda større lytteopplevelse enn før.

R-serien byr på tre forskjellige par gulvstående høyttalere, et par stativmodell for surround eller kompakte rom med matchende senter- og Atmoshøyttalere.

Reference-serien til KEF byr på banebrytende teknologisk innovasjon. Innovasjoner som er et resultat av kreativ forskning og utvikling hos KEF. Den nye R-serien har arvet mye av teknologien, materialene og utviklingen som er gjort i skapelsen av Reference-serien.

Hos KEF har forsøket på å utvikle den perfekte høyttaler vart mer enn 50 år. Man skal ikke bare høre musikken, man ønsker å oppleve den, føle den og bli en del av den.

Innenfor film produseres det stadig mer komplekse og storslagne lydspor og R-serien vil gi deg den rette opplevelsen. Den leverer naturlig, presist og med dynamikken som kreves for å få en stor filmopplevelse.

Uni-Qs mellomtone har fått oppgradert driver og blitt fullstendig redesignet ved hjelp av KEFs egne simulerings- og analyseverktøy samt årevis med erfaring. KEF har nå oppnådd å redusere resonansen som oppstår i mellomrommet mellom diskanten og mellomtonen i Uni-Q elementet. Dette fører til renere lyd og et mer presist stereobilde.

UniQ-Exploed-View
KEF R-serie innside

Alle kabinettene i nye R-serien benytter “Constrained Layer Damping bracing”. Dette går ut på at kabinettet har innvendige festeanordninger som består av bøyler forbundet med panelene. Panelene er da fleksible i forhold til hverandre. Denne konstruksjonen eliminerer uønskede vibrasjoner i kabinettet og hjelper høyttalerelementene å yte bedre.

For å produsere dyp, artikulert bass, er portdesignet et viktig element.
Bassportene i R-serien er designet slik at luften som passerer beveger seg på riktig måte. Sammen med fleksible vegger som forhindrer langsgående resonanser fra å “fargelegge” mellomtonen, oppnår man ikke bare renere bass, men også renere lyd også i høyere frekvenser.

Basselementet har en grunn membran av aluminium sitter på toppen av en “kjegle”. Stivheten man får kombinert med kjeglens unike utforming reduserer overflødig resonans. Og med en presis stempelbevegelse leverer disse elementene hardtslående bass. De nye elementene drar også nytte av et helt nyutviklet magnetsystem som skaper et jevnere magnetfelt, og har et oppheng som reduserer forvrengning. Resultatet er renere og mer presis lyd.

KEF LF R-serie
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}