LSX Aktive og trådløse høyttalere.

Vi kan med stor glede introdusere denne fantastisk vellydende nyheten fra KEF.

Trådløse aktive høyttalere som enkelt lar deg spille musikk der du er i huset. Fargepalletten og størrelsen KEF her har trukket frem, gjør serien særdeles møbleringsvennlig. Designet av britiske Michael Young , stoff fra danske Kvadrat og teknologi fra KEF, gjør dette til et fantastisk vellydende valg.

Koble til strøm på hver høyttaler, last ned KEF betjenings App på din telefon og start automatisk oppsett til ditt trådløse nettverk.
Et par minutters oppsett er alt som skal til før du kan få gåsehud av ditt musikkbibliotek.

Med LSX får lytterne være vitne til KEFs naturlige store lydbilde, spekket med detaljer og dimensjoner man sjelden har opplevd maken til.

What Hi-Fi 5 stars
Designer Michael Young

Michael Young ble raskt en av Storbritannias mest ettertraktede unge designere og anerkjente forhandlere og institusjoner som Conran-butikken og Pompidou-museet begynte å interessere seg for arbeidet hans. Han ble kjent i bransjen som sofistikert og minimalistisk og høstet anerkjennelse for sin elegante, “pared-down” estetiske design, som var i direkte motsetning til den utførlige stilen som dominerende London på den tiden.

I løpet av de siste 20 årene har Michael Young etablert seg internasjonalt som en av de ledende på sitt felt, og fortsetter å flytte grensene for eksperimentell design.

“KEF LSX er uten tvil de fineste høyttalerne i sin klasse. De skiller seg ut på designet, de kan brukes av hele familien, og de lyder nesten sensasjonelt godt for så små, trådløse stereohøyttalere. Disse kan vi anbefale uten forbehold, og nå vet jeg hva jeg skal svare neste gang noen spør. Musikk er best i stereo, og svaret er KEF LSX.”

– Fagbladet Lyd & Bilde

kef_lsx_black_streaming
KEF LSX Mobilapp

Apple AirPlay 2

LSX leveres med Apple AirPlay 2, som et trykk på skjermen eller forespørsel til Siri, låser opp muligheten for multiroom. Du kan trådløst strømme alle dine musikk-apper til hele hjemmet ditt med sømløs kontroll fra iPhone, iPad og Mac. Apple AirPlay 2 er tilgjengelig tidlig i 2019.

Alt er enkelt med LSX

Med LSX kommer ingenting mellom deg og musikken. Å koble til Wi-Fi tar et lite øyeblikk med KEF Control-appen og den vil alltid holde deg oppdatert med nyeste versjon, slik at høyttalerne dine er oppdatert for det som kommer fremtiden.

kef_lsx_red_bannermtext_1900x1000

Oppgrader TV-lyden

KEF LSX grønn

Kabinett trukket i ekslusivt stoff fra Kvadtrat

KEF LSX Kvadrat

Feste for vegg og gulvstativ

Neby Hi-Fi Concept AS er importør og distributør av KEF i Norge.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}