Pro-Ject A2 platespiller m/2M Red - sort Helautomatisk platespiller Pro-Ject A2 platespiller m/2M Red - sort Helautomatisk platespiller Pro-Ject A2 platespiller m/2M Red - sort Helautomatisk platespiller Pro-Ject A2 platespiller m/2M Red - sort Helautomatisk platespiller Pro-Ject A2 platespiller m/2M Red - sort Helautomatisk platespiller Pro-Ject A2 platespiller m/2M Red - sort Helautomatisk platespiller Pro-Ject A2 platespiller m/2M Red - sort Helautomatisk platespiller Pro-Ject A2 platespiller m/2M Red - sort Helautomatisk platespiller Pro-Ject A2 platespiller m/2M Red - sort Helautomatisk platespiller Pro-Ject A2 platespiller m/2M Red - sort Helautomatisk platespiller Pro-Ject A2 platespiller m/2M Red - sort Helautomatisk platespiller Pro-Ject A2 platespiller m/2M Red - sort Helautomatisk platespiller

Pro-Ject A2 platespiller m/2M Red - sort

Helautomatisk platespiller

Varenr: 102467
17 999,-Stk
-+
1 på lager
ProduktinformasjonEgenskaperNedlastinger
Produktinformasjon

Pro-Ject A2 helautomatisk platespiller

A2 viderefører suksessen til våre helautomatiske platespillere. Nytt på automatikken til A2 er muligheten til å velge slipppunktet for 7-tommers singler eller 12-tommers LP'er for 45 RPM-plater. Vi har også lagt til 78 RPM i systemet, slik at du kan dykke ned i gamle samlinger med "steinkaker". I typisk Pro-Ject-stil er motoren elektronisk kontrollert for mest nøyaktige og stabile avspillingshastigheter. Trykk på start, og tonearmen flyttes automatisk til innspillingsrillen på platen. Siden automatikken fungerer helt mekanisk - uten behov for ekstra elektronikk - påvirker den ikke lydkvaliteten eller nedgraderer den under avspilling!

 

Forbedret automatikk
Vi har investert i en ny aluminiumsstøpt topp for hele underchassiset og den automatiske mekanismen. Vi forsøker å unngå plastdeler fra den opprinnelige tyske automatiske designen, og dette er første gang på 50 år at det opprinnelige automatiske designet har fått en forbedring som dette.

 

 

Forbedret tonearm
A2 har en 8,3-tommers ultralett aluminiumstonearm med et forbedret tonearmrør. Dette er en perfekt match for Ortofon 2M Red. Vi beholder den superraske responsen og alle transientdetaljer med mye fin mikrodynamikk, samtidig som den nye 2M Red pickup'en tilfører mye kropp og musikalsk varme. Tonearmensleiet er nå laget av aluminium og har en 4-punkts kardanisk konstruksjon med ståltupp-kulelager fra vår egen produksjon.

 

Masseløs justering av sporingskraften
A2 bruker et nytt system for innstilling av sporingskraften. Først nivåjusterer du tonearmen med dempet motvekt. Demping av motvekten gjør tonearmen mer robust og frakobler motvekten, noe som reduserer resonansfrekvensene. Deretter settes sporingskraften ved å vri på en skive direkte på tonearmens leie. Dette systemet er veldig raskt, presist og effektivt, og holder tyngdepunktet direkte over leiesenteret. Anti-skating med fjær kan også justeres direkte på tonearmens base.

 

MDF hovedchassis og underchassis
Det nye tunge MDF hovedchassiset er produsert og designet i Østerrike og nøye håndmalt med en luksuriøs matt svart finish i åtte lag. Det gir en svært solid base for underchassiset og reduserer hulrom for å unngå resonanser. A2 bruker en underchassis-konstruksjon, der tonearmen, tallerkenleiet og motoren er montert på et separat flytende underchassis. Dette isolerer alle de mest kritiske platespiller-elementene ytterligere og har spesielt store fordeler når høyttalerne dine er plassert svært nær platespilleren din.

 

 

Pro-Jects designfilosofi
Ved å inkorporere Pro-Jects design og ideer har vi brukt mye tid på A2s rene designspråk. Du vil se likheter med ikoniske design fra den tyske lydindustrien. I dag tror vi at denne minimalistiske tilnærmingen er svært moderne igjen.
Til slutt leveres A2 med vår Connect it E platespillerkabel. Dette er en halvbalansert, lavkapasitans kabel med overlegen skjerming, og den er unik i denne prisklassen.

 

NYTT Prinsipp for sub-chassis
NYTT 8-lags håndmalt MDF hovedchassis
NY 8,3" svart-aluminium ultralett tonearm
NY Elektronisk regulert DC-motor for 33/45/78 RPM
NY Justering for masseløs sporingskraft
NYTT Ultra lavfriksjons 4-punkts kardanisk aluminiumstonarm-lager
NY Dempet motvekt for å eliminere resonanser
• Forhåndsjustert Ortofon 2M Red pickup*
• Silikon-dempede aluminiumsføtter
• Presis mekanikk med automatisert start og stopp
• Dempet aluminiumstallerken for redusert wow & flutter
• Karbonfiberarmert anti-magnetisk headshell
• Premium semi-symmetrisk Connect it E platespillerkabel
• Gullbelagte RCA-kontakter for kabel
• Støvdeksel inkludert
• Håndlaget i Tyskland

 

Hastighet: 33, 45, 78 RPM (elektronisk hastighetsendring)
Driftsprinsipp: reimdrift, fullt automatisk
Tallerken: dempet aluminiumstallerken
Wow & flutter: 33: +/-0,14%; 45: +/-0,12%
Hastighetsavvik: 33: +/-0,27%; 45: +/-0,22%
Signal-til-støy-forhold: 74dB
Tonearm: ultralett 8,3" aluminiumstonearm
Effektiv armlengde: 211mm
Overheng: 19,5mm
Inkludert tilbehør: 15V DC / 0,8A strømforsyning, støvdeksel, 7" single-adapter, filtmatte, platespillerkabel
Strømforbruk: 1,5W
Dimensjoner: 430 x 150 x 365 mm (BxHxD)
Vekt: 7,3 kg netto / 10 kg inkludert emballasje
 

 


Historien om Pro-Ject

Pro-Ject ble grunnlagt i 1991, på et tidspunkt da CD-er og CD-spillere var i ferd med å ta over markedet. Deres mål var å tilby den beste analoge lydopplevelsen til en rimelig pris. På denne tiden var digitale lydmedier i ferd med å overta, og vinyl ble erklært utdatert og dødt. Men Heinz Lichtenegger trodde fortsatt på den enkleste og beste måten å nyte musikk på - ved hjelp av platespillere.

 

Vår ambisjon er å få så mange som mulig interessert i den fantastiske hobbyen som høykvalitetslyd representerer, og å levere en virkelig stereolydopplevelse til en så lav pris som mulig. Det beste stedet å starte er med en skikkelig platespiller. Vi ønsker å gi kundene tilbake retten til å velge det de trenger, uten å blåse opp produktene våre med unødvendige funksjoner.

 

Her hos Pro-Ject jobber vi hardt for å skape fantastiske produkter med enestående verdi. Vi bruker kun de beste komponentene til prisen og produserer våre håndlagde varer kun i Europa. Med et blikk for fremtidige trender prøver vi alltid å tilpasse oss markedets behov.

Vår lidenskap og drivkraft har blitt anerkjent av mange anerkjente magasiner. Vi har vunnet flere priser fra den anerkjente HiFi-pressen for våre platespillere og elektroniske produkter opp gjennom årene. Våre produkter har også blitt brukt i utallige TV-show og filmer.

 

Med toppmoderne teknologi og maskiner kan vi skape visuelt imponerende produkter uten å miste fokus på de fineste detaljene. Vi samarbeider tett med partnere fra musikkbransjen, som Universal Music Group (The Beatles), Third Man Records (Jack White), The Rolling Stones, Parov Stelar og den verdenskjente Hard Rock Café. Mange bransjeledere samarbeider også med oss, som for eksempel Wienerfilharmonikerne og Ortofon for deres jubileum. Sammen med disse partnerne skaper vi spesielle, begrensede utgaver av produktene våre for å gi kundene enda flere valgmuligheter.

Egenskaper

Produktinformasjon

Riaa Type MM


Nedlastinger